جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

چگونه میزان شارژدهی گوشی اندروید را افزایش دهیم؟

مدت شارژدهی باتری گوشی، یکی از فاکتورهای مهم در استفاده از گوشی های هوشمند است. امروزه همه کارهای ما با همین دستگاه انجام می شود و هیچ کدام دوست نداریم، مدام از شارژر استفاده کنیم. به همین دلیل امروز تصمیم گرفته ایم در مورد ترفندهای افزایش شارژدهی گوشی های اندروید صحبت کنیم. ترفندهایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد، بسیار ساده هستند و خودتان به راحتی می توانید انجام دهید.

8 تکنیک افزایش شارژدهی گوشی های اندروید

8 تکنیک افزایش شارژدهی گوشی های اندروید

اغلب افراد چنین سؤالاتی را جستجو می کنند. چگونه مشکل زود تخلیه شدن باتری را حل کنیم؟ چکار کنیم شارژ گوشی زود تمام نشود؟ چگونه مدت شارژدهی باتری گوشی را افزایش دهیم؟ چگونه مصرف شارژ گوشی را کم کنیم؟ چگونه سیستم اندروید را از مصرف زیاد باتری باز داریم؟ با چند روش ساده می توانید مصرف شارژ باتری را به حداقل رسانده و به  افزایش شارژدهی گوشی کمک کنید.

حذف برنامه های پر مصرف

حذف برنامه های پر مصرف

برنامه هایی که شارژ زیادی مصرف می کنند را شناسایی کرده و پاک کنید. برای این کار از مراحل زیر در تنظیمات گوشی خود به میزان مصرف برنامه ها هدایت خواهید شد.

Settings >> Battery >> Battery Usage

نحوه حذف برنامه های پر مصرف

برنامه هایی که از صفحه نمایش استفاده می کنند، مانند پیام رسان ها، حتی در ابط کاربری سایر برنامه های نیز فعال هستند و باتری زیادی مصرف می کنند. دلیل مصرف زیاد باتری در این شرایط، دو برابر کار کردن پردازنده است.

اپلیکیشن هایی که حجم زیادی از شارژ باتری را مصرف می کنند، باید بلافاصله پاک شوند. وقتی که آپدیت جدید از آن ها منتشر شد، می توانید دوباره برنامه را نصب کنید. برخی برنامه ها هم GPS موبایل را در پس زمینه روشن نگه می دارند تا مکان شما مشخص باشد. می توانید این مورد را به صورت دستی در تنظیمات زیر خاموش کنید.

Settings >> Privacy >> Location

تصاویر پس زمینه زنده (Live wallpapers) و ویجت های شبانه روزی مانند پیش بینی آب و هوا هم به شدت باتری مصرف می کنند. بنابراین اگر ضروری نیستند، می توانید آن ها را از روی صفحه حذف کنید.

بیشتر بخوانید: چرا گوشی شارژ نمی شود؟

استفاده از حالت power saving

استفاده از حالت power saving

حالت power saving یا صرفه جویی اندروید، به منظور افزایش شارژدهی گوشی، به اجبار برنامه ها را به حالت خواب می برد. البته برخی برنامه ها برای کارایی گوشی یا استفاده شخصی ضروری هستند و باید مدام فعال باشند. شما می توانید این برنامه ها را از لیست صرفه جویی خارج کنید. این کار برای برنامه های ضروری، مثل برنامه های بانکی لازم است. برای روشن کردن power saving، باید از تنظیمات زیر استفاده کنید:

Settings >> Battery >> App power saving

Auto-save مصرف باتری

بیشتر گوشی های اندروید یک حالت صرفه جویی خودکار دارند. در بیشتر مدل ها زمانی که شارژ به 15 درصد می رسد، این حالت فعال می شود. گوشی هایی که حالت ultra-power saving داشته باشند، که صرفه جویی فوق العاده است، در درصد شارژ 15، فقط اجازه ارسال پیام و تماس می دهند. با این کار برای امور ضروری، شارژ ذخیره می کنند.

Auto-save مصرف باتری

کم کردن روشنایی صفحه

سنسورهایی که برای تشخیص میزان نور محیط و نوری که به صفحه می تابد، کار می کنند، باتری زیادی مصرف می کنند. به همین دلیل خاموش کردن حالت روشنایی خودکار و کم کردن نور صفحه، به افزایش شارژدهی گوشی اندروید کمک می کند.

استفاده از حالت هواپیما

زمانی که سیگنال دریافتی ضعیف باشد، گوشی مدام کار می کند تا بتواند سیگنال مناسب را پیدا کند. همین موضوع باتری زیادی نیاز دارد. برای همین توصیه می کنیم، اگر در جایی هستید که آنتن دهی ضعیف است و شما هم نیازی به تماس گرفتن ندارید، گوشی خود را روی حالت هواپیما بگذارید.

اصلاح تنظیمات بازخورد لمسی

بازخورد لمسی را خاموش (haptics) کنید. ویبره ای که برای پیام و تماس استفاده می شود، به خودی خود باتری زیادی مصرف می کند. اگر این تنظیمات را برای لمس صفحه در حین تایپ یا باز کردن برنامه ها هم روشن کنید، بدون شک مانع از افزایش شارژدهی گوشی می شود.

برنامه ها را آپدیت کنید

در اسرع وقت برنامه های خود را آپدیت کنید. اپلیکیشن ها به طور منظم آپدیت می شوند تا هرگونه مشکلی از جمله مسائل مربوط به شارژدهی گوشی حل شوند. برای اینکه به دلیل قدیمی بودن نسخه به مشکل بر نخورید، کافی است حالت آپدیت خودکار را فعال کنید، تا گوشی خود به خود به روزرسانی ها را انجام دهد.

رفع wakelock

برای جلوگیری از مصرف باتری، برخی توصیه می کنند، «Back up my data» را غیرفعال کنید. برای این کار، لازم است گزینه های مربوط به Backup option را در تنظیمات گوشی اندروید خود بیابید. پس از غیر فعال کردن بک آپ گیری، باید گوشی را ریستارت کنید.

رفع wakelock

پاک کردن حافظه کش هم به افزایش شارژدهی گوشی کمک می کند. اطلاعات کش بلااستفاده هستند و وجود آن ها فایده ای ندارد. بنابراین سعی کنید به صورت دوره ای، این حافظه را پاک کنید. برای این کار، لازم است گوشی را خاموش کرده و با فشردن دکمه های کم صدا و پاور وارد حالت ریکاوری شوید. در برخی گوشی ها باید دکمه زیاد صدا را بزنید.

در حالت ریکاوری، باید گزینه system cache را انتخاب کرده و اطلاعات آن را پاک کنید. سپس گوشی را ریستارت کنید. این کار مشکلات مربوط به wakelock را حل خواهد کرد.

نمایندگی تعمیر باتری موبایل

مشکلات مربوط به باتری، همیشه هم به این سادگی رفع نمی شوند. گاهی نیاز به تعویض یا تعمیر وجود دارد. در گوشی هایی که امکان جداسازی باتری دارند، معمولاً تعویض انجام می شود. در انواعی که باتری ثابت دارند، تعمیر تخصصی صورت می گیرد. چنانچه نتوانستید به کمک روش های فوق به افزایش شارژدهی باتری برسید، با مرکز سخت افزار ایران تماس گرفته و در مورد روش های تعمیر باتری گوشی راهنمایی بگیرید.

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.