جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

علت گرم نشدن رادیاتور

از اصلی ترین سیستم هایی که این روز ها برای تامین حرارت ساختمان ها کاربرد دارند، شوفاژ ها هستند. شوفاژ یا همان رادیاتور، مانند هر دستگاه دیگری بعد از مدتی ممکن است دچار خرابی شود و عملکرد اصلی خود را نداشته باشد.در این صورت نمی توان انتظار داشت که رادیاتور یا همان شوفاژ، مانند قبل بتواند محیط را گرم کند. به طور کلی دلایل مختلفی را می توان به عنوان علت گرم نشدن رادیاتور تلقی کرد که در این مطلب به تمامی آن ها اشاره خواهیم کرد.

گرم نشدن رادیاتور

دنبال بهترین مرکز تعمیر پکیج در تهران می گردی؟ با 1662 تماس بگیر

علت های گرم نشدن شوفاژ

همانطور که دانستید دلایلی که سبب ناتوانی دستگاه در تامین گرمای محیط می شوند، متنوع و متعدد هستند و مهم ترین آن ها به شرح زیرند:

  • نیاز دستگاه به هواگیری

اگر در ابتدا متوجه سردی در دستگاه شدید، بهتر است آن را هواگیری کنید. برای هواگیری کردن دستگاه نیازی به انجام کار سخت نیست! فقط باید از یک آچار هواگیری استفاده کنید. این امر ساده، برای افزایش بازدهی سیستم های گرمایشی بسیار مفید است. به طوری که به سادگی می توان به کمک آن، آنچه که به عنوان علت گرم نشدن رادیاتور تلقی می شود را از بین برد. البته باید یک ظرفت با گنجایش مناسب هم هنگام هواگیری داشته باشید و آن را زیر دستگاه قرار دهید.

بیشتر بخوانید: آموزش هواگیری رادیاتور

  • افت فشار دستگاه

بعد از هواگرفتن دستگاه، یکی از اصلی ترین مواردی که ممکن است سبب ناتوانی دستگاه در تامین گرما شود، افت فشار دستگاه است. نمایشگر دستگاه عدد فشار را نشان می دهد. فشار پکیج به طور معمول روی 1.5 بار است. درصورتی که عدد فشار از این عدد کمتر باشد، نشان دهنده این است که کار پکیج ایراد پیدا کرده است.

حتی ممکن است درصورتی که فشار پکیج کم می شود، یکی از رادیاتور ها گرما نشده باشد و بقیه از گرمای کافی برخوردار باشند. برای رفع این مشکل می توانید اقداماتی را انجام بدهید که برای بهبود فشار پکیج کاربرد دارند. بهتر است درصورت عدم برخورداری از مهارت کافی، از یک فرد متخصص بهره بگیرید.

  • رسوب گرفتن لوله های رادیاتور

درصورتی که لوله های رادیاتور جرم و رسوب های موجود در آب را به خود بگیرند، این مورد اصلی ترین علت گرم نشدن رادیاتور خواهد بود. این اتفاق معمولا در مناطقی رخ می دهد که دارای آب سخت هستند. برای نمونه حوالی استان خراسان رضوی، این اتفاق زیاد رخ می دهد.

درصورتی که هواگیری دستگاه به خوبی انجام شده است و فشار پکیج هم بالا برده اید، اما بازهم مشکل وجود دارد، بهتر است لوله های دستگاه را چک کنید. رسوبات آب سخت به خوبی می توانند مانع از تامین گرمایش کافی برای خانه شوند. بهترین راه برای از بین بردن این مشکل، رسوب زدایی و اسیدشویی لوله ها است. این کار بهتر است به کمک افراد متخصص انجام شود.

  • نامناسب بودن دمای شعله

این را بدانید که علت گرم نشدن شوفاژ، محدود به موارد فوق نمی شود. در برخی مواقع بدلیل نامناسب بودن دمای شعله، دستگاه نمی تواند گرمای کافی را تامین کند. چنانچه هنگام دستگاه دستگاه، محل مناسبی برای شعله درنظر گرفته نشده باشد و یا شعله به خوبی تنظیم نشده باشد، حرارتی برای افزایش دمای آب تامین نخواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: علت سرد و گرم شدن آب پکیج

  • افت فشار آب ساختمان

همانطور که می دانید، درصورت افت فشار آب ساختمان، رادیاتور ها گرمای کافی را نخواهند داشت. به همین دلیل پیش از اینکه اقدام به خبرکردن تعمیرات کنید، بهتر است که ابتدا خودتان فشار آب ساختمان را چک کنید. درصورتی که این فشار کم باشد، نمی توانید انتظار داشته باشید که پکیج کار خود را به خوبی انجام بدهد.

به همین دلیل رادیاتور شوفاژ گرم نمی شود. اما درصورتی که علت افت فشار آب ساختمان، خرابی پمپ باشد، باید حتما برای تعویض پمپ خراب اقدام کنید. در غیر این صورت، کمی صبر کافی خواهد بود تا مجددا آب ساختمان، فشار قبلی خود را برای خود کند.

  • خراب شدن شیر آب رادیاتور

خرابی شیر رادیاتور هم یکی دیگر از مواردی است که از آن می توان به عنوان علت گرم نشدن رادیاتور یاد کرد. درکنار سایر بررسی هایی که انجام می دهید، بهتر است سالم بودن و یا معیوب بودن این قطعه را هم بررسی کنید. چنانچه شیر خراب شود، اب رادیاتور به راحتی نمی تواند جریان داشته باشید. به همین دلیل رادیاتور نمی تواند گرمای کافی را بدست آورد.

برای آشنایی با علت روشن خاموش شدن پکیج کلیک کنید.

  • بروز ایراد در هواگیری رادیاتور ها

درصورتی که درتمامی دلایل را بررسی کردید و مشکل برطرف نشد، باید مجددا دستگاه خود را هواگیری کنید. شاید هواگیری قبلی به صورت کاملا درست انجام نشده باشد.

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.