اشتراک گذاری

آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج

بدون شک یای از اساسی ترین اجزایی که در انواع پکیج وجود دارد، منبع انبساط بوده که نصف حجم آن را آب و نصف دیگر را هوا پر می کند. این قطعه فشار اضافی ایجاد شده که به دنبال افزایش دمای آب ایجاد می شود را کنترل کرده و سبب تعادل سیستم می شود. اما رفته رفته ممکن است باد آن کم شود. همین کاهش حجم هوا ممکن است سبب تحت الشعاع قرار گرفتن عملکرد پکیج شود. به همین دلیل، دیدن آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج، کار مهمی است که برای حفظ عملکرد درست این سیستم گرمایشی باید انجام بدهید. اتفاقا این مطلب هم به این آموزش اختصاص داده شده است. پس تا پایان ما را همراهی کنید.

باد زدن منبع انبساط پکیج

برای آشنایی با خدمات تعمیر پکیج در شرق تهران با ما درارتباط باشید.

منبع انبساط پکیج چیست؟

پیش از شرح آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج، بااید ابتدا خود این قطعه را برای شما معرفی کنیم. منبع انبساط پکیج ساختاری دارای دو پوسته فلزی است که درمیان آن ها دیافراگمی پلاستیکی قرار دارد. این منبع از یکسو به مدار گرمایش متصل بده و از طرف دیگر با گاز نیتروژن پر می شود که فشاری برابر با یک اتمسفر داراست. این منبع وظیفه دارد فشار آب سیستم را متعادل کند. به طوری که به دنبال افزایش فشار آب در سیستم، اضافه فشار به منبع انبساط انتقال داده شده و به دنبال کاهش فشار، منبع سبب جبران این افت فشار می شود.

به طوری که آب با فشاری استاندارد به مدار وارد بشود. انواعی از مدل های دایره ای و مستطیلی درباره این منبع موجود بوده و معمولا از ظرفیت 8 لیتری برخوردار است. تمامی پکیج ها از این قطعه مهم برخوردار هستند. نکته دارای اهمیت دیگر، دانستن درباره علائم باد نداشتن این سیستم است. این مورد را هم در بخش بعدی زیر ذره بین خواهیم برد.

بیشتر بخوانید: علت گرم نشدن آب پکیج

علائم عدم وجود باد کافی در منبع انبساط پکیج

کمی قبل تر به این موضوع اشاره کردیم که باد منبع انبساط رفته رفته ممکن است کاهش یابد. از این رو عملکرد سیستم تحت تاثیر قرار می گیرد. اما نکته اینجاست که چگونه می توان به عدم وجود کافی در سیستم پی برد؟ بدانید که مهم ترین علائم عدم وجود باد کافی در سیستم به شرح زیرند:

  • وجود فشار غیرعادی در سیستم

درصورتی که سیستم گرمایشی فشاری بیش از حد معمول دارد، این احتمال وجود دارد که عملکرد منبع انبساط مختلف شده باشد. این را هم باید اضافه کنیم که افزایش فشار ممکن است به سایر قطعات هم آسیب بزند. برای نمونه می توان به شیر ها، لوله ها، پمپ و … اشاره کرد.

  • نشت آب از پکیج

نشت آب از پکیج را می توان یکی از مهم ترین علائم نبود باد کافی در منبع انبساط دانست. این نشت به طور معمول زمانی رخ می دهد که فشار بدلیل عملکرد نادرست سیستم افزایش یافته و حتی می تواند به خرابی سایر قطعات هم منجر بشود.

  • ایراد پیداکردن پمپ پکیج

درصورتی که پمپ بیش از اندازه کار کند و یا از عملکرد درستی برخوردار نباشد، این امر ممکن است خبر از فشار زیاد بدلیل خرابی منبع انبساط بدهد. درصورتی که فشار بالا رود، پمپ عملکردی دائمی خواهد داشت و در این صورت قطعات پمپ تحت فشار قرار گرفته و آسیب خواهند دید.

  • انتشار صدا های غیر عادی از پکیج

اگر صداهایی مانند تق تق و یا سوت می شنوید، بدانید که ممکن است این صداها بدلیل خرابی منبع انبساط ممکن است بروز کنند. خرابی منبع انبساط ممکن است سبب نوسانی شدن فشار سیستم شده و احتمال آسیب دیدن قطعات داخلی را افزایش می دهد. درصورتی که مشکل را سریعا برطرف نکنید، خواهید دید که بستر برای خرابی های شدیدتر و هزینه های گزاف تر تعمیرات باز می شود.

برای آشنایی با روش های اسیدشویی پکیج کلیک کنید.

طریقه درست بادزدن منبع انبساط پکیج

اکنون نوبت به بخشی اصلی مطلب; یعنی آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج می رسد. بادی که داخل منبع انبساط وجود دارد، هم می تواند از هوای معمولی برگرفته شده باشد و هم ممکن است گاز نیتروژن تشکیل شده باشد. البته این را بدانید که نوع این باد، خیلی روی عملکرد قطعه موثر نیست! اگر قصد دارید منبع را باد بزنید، گام های زیر را بردارید:

  • پس از خاموش کردن دستگاه، شیر آب سرد ورودی را بسته و آب مدار را تخلیه کنید.
  • شیر پرکن پکیج را باز کنید و به منظور تخلیه آب، به سراغ پایین ترین شیر آب گرم ساختمان رفته و آن را باز بگذارید.
  • شیرپرکن پکیج، جنب لوله آب ورودی پکیج قرار دارد.
  • به دنبال تخلیه آب، می توانید به کمک فشار هوا باقی مانده آب مدار را به بیرون برانید.
  • به منظور تخلیه کامل مدار، تمامی شیر های رفت و برگشت کلکتور باید باز باشند.
  • بعد از خالی شدن آب مدار، فشار دستگاه به صفر رسیده و اکنون نوبت به آن می رسد که به منبع انبساط پکیج مراجعه کنید.
  • این قطعه در بخش پشتی دستگاه و نزدیک هود نصب شده است. بعد از یافتن والو منبع انبساط باید سری آن را باز کنید.
  • در مرحله بعدی می توانید سوزن والو را با یک پیچ گوشتی و یا وسیله فلزی دیگر فشار بدهید.

درصورت سالم بودن منبع، شاهد خروج مقداری باد از آن خواهید بود. اما درصورتی که منبع انبساط بودن باد باشد، طبیعی است که هیچ هوایی از آن خارج نمی شود. درچنین شرایطی ممکن است یک سوراخ کوچک در منبع موجود باشد. همچنین این احتمال وجود دارد که والو سوزن خراب شده باشد. درچنین شرایطی، تنها راهی که پیش روی شماست، تعویض منبع انبساط خواهد بود.

باد زدن منبع انبساط پکیج

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: علت سرد و گرم شدن آب پکیج

نکات ایمنی در مسیر باد زدن منبع انبساط پکیج

بعد از شرح کامل آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج، اکنون نوبت به آن می رسد که به چند نکته ایمنی در این باره اشاره کنیم.این را بدانید که اگر گام های گفته شده در آموزش باد زدن منبع انبساط پکیج را به درستی برندارید، ممکن انجام این کار خطراتی را به همراه داشته باشد. نکات ایمنی که در این مسیر باید رعایت کنید را در لیست زیر آورده ایم:

  • خاموش کردن پکیج را فراموش نکنید.
  • شیر اب حتما باید بسته باشد.
  • آب داخل مدار باید الزاما تخلیه شده باشد.
  • از تجهیراتی مناسب استفاده کنید.
  • فشاری که باد موجود در منبع داراست را حتما اندازه گیری کنید.
  • مانع از افزایش فشار بی رویه بشوید.
  • و …
Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.